ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Masser af fordele med Grander Vand i hele huset

”Det hele startede med at vi læste bogen ”På sporet af vannets hemmelighed.” skrevet af Hans Kronberger og Siegbert Lattacher.  Efter at have læst om påstandene, ringede vi de pågældende mennesker op og besøgte dem og kunne ved selvsyn konstatere og høre om deres erfaringer.

Vi bestilte en vandbehandlingsenhed til hele huset og blev meget positivt overrasket: Vandet har nu en væsentlig bedre smag og vi drikker helt naturligt meget mere vand. Tappet på flaske holder det sig frisk på arbejde, i bilen og på camping. Smager aldrig hengemt. Når vi går i bad føles huden føles helt glat og spændstig. Vores hund elsker det og drikker nu gerne vandet tappet fra hanen – ellers var det ud til fuglebadet og hvor den ellers kunne finde vand.

Perlatorer (dem der giver luft i vandet når det løber ud af hanen,) skal ikke afkalkes mere, men måske skylles engang imellem for div. urenheder i vandet. Alt kalk i husholdningsapparater reduceres efterhånden til næsten ingenting. Kaffemaskinen har vi ikke afkalket siden. Vores bekendte havde ikke afkalket den i 2 år – skulle blot skylles. ½ dossering af vaskepulver til opvaske- og vaskemaskine. Kalken i vores lavtskylscisterne er forsvundet. Gamle vandhaner med almindelig pakninger skal evt. efterspændes eller skiftes, da de kan gå hen og bliver utætte, efterhånden som kalken reduceres.

Generelt er rengøring meget nemmere – vandet er meget mere aktivt end ”almindeligt” vand fra hanen. Desuden har vi oplevet at afskårne blomster holder længere, potteplanter trives meget bedre og kan endog vandes med 20% mindre vand. Stiklinger slår meget hurtigere rod, planter, blomster og grøntsager i haven bliver større, vokser hurtigere og får større frugter”.

Dejligt at kunne nyde sundt og blødt vand og samtidig sparer en masse besvær og penge :-)

Vivi og Knud Broager

Mere info

  • GRANDER® Konsulent:

  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Jorden er et levende væsen"

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og få interesant information omkring GRANDER® Vandvitalisering.

Ved at klikke på “tilmeld dig nu” acceptere du vores fortrolighedspolitik .

Find en GRANDER distributør i dit område

×
×
 
Vil du gerne have den bedst mulige vandkvalitet i dit hjem?

Vores vandeksperter er klar til at give dig en gratis og uforpligtende konsultation. Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dit specifikke behov.